BYSBUS

BysBus představuje revoluční přístup k městské dopravě. Namísto pevných jízdních řádů se přizpůsobuje vašim potřebám. Prostřednictvím jednoduché mobilní aplikace si můžete objednat jízdu 24 hodin dopředu v rámci Bystřice a přilehlých obcí. Stačí zadat místo odjezdu, cíl cesty a požadovaný čas, a systém se postará o zbytek.

https://www.citya.io/mhd-bystrice

Jak to funguje?

Cestovat můžete buď sami nebo vyslat dítě či babičku a sledovat jejich jízdu online.

1. Stáhnete si aplikaci, zaregistrujete se a můžete obj ednávat jízdy.

2. Zadáte odkud, kam, kdy a s kolika lidmi chcete jet.

3. Aplikace vám potvrdí jízdu nebo nabídne nejbližší možný čas.

4. Do příjezdu mikrobusu počkáte v okolí virtuální zastávky.

5. Jízdu zaplatíte kartou skrze aplikaci. (V současnosti plánujeme i alternativní varianty.) Budeme rádi za vaše hodnocení po jízdě!

Aplikace ke stažení

https://play.google.com/store/apps/details?id=io.citya.passenger.bysbus&hl=cs

https://apps.apple.com/cz/app/bysbus/id6736632309?l=cs

Cílem této služby je zásadně zlepšit dostupnost dopravy mezi osadami a centrem Bystřice, a to způsobem, který je šetrný jak k městské pokladně, tak k životnímu prostředí. Díky našemu BysBusu ušetříte čas, nervy i palivo. Navíc získáte komfortnější a rychlejší přístup k místním službám, obchodům a sociálním zařízením.

Cestovat budete v pohodlném, klimatizovaném mikrobusu vybaveném dětskou autosedačkou i podsedákem. Chytrý algoritmus vypočítá nejefektivnější trasu a spojí vás s dalšími cestujícími mířícími stejným směrem. Tím se snižuje dopravní zátěž a zlepšuje kvalita životního prostředí v našem městě. Můžete si naplánovat časovou návaznost na krajské linky do Benešova a Prahy. Díky BysBusu jsou pro vás tyto linky mnohem dostupnější.

Využívejte náš – a teď už i váš – BysBus! Testovací provoz je skvělá příležitost vyzkoušet si tuto novou službu a zjistit, jak vám může usnadnit každodenní život. Věříme, že BysBus se stane oblíbeným a nepostradatelným pomocníkem pro všechny generace našich občanů.

Řidiče jsme pečlivě vybírali. Jsou jimi naši kmenoví pracovníci, kteří jsou lokální a mají místní znalost. Jsme si vědomi, jak významnou roli hrají naši řidiči ve fungování BysBusu.

Těšíme se na vaše ohlasy a jsme přesvědčeni, že tato nová forma dopravy významně přispěje ke zkvalitnění života v našem městě. Přejeme vám příjemné cestování s BysBusem!